Ένα από τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, μετά την καλοκαιρινή περίοδο, είναι οι δυσχρωμίες που δημιουργούνται στην επιδερμίδα μας είτε από ορμονικές διαταραχές, είτε από υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
Η αντιμετώπιση τους συνήθως είναι χρονοβόρα και απαιτεί επιμονή (με κατάλληλα προϊόντα) και υπομονή μια και τα αποτελέσματα δεν φαίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Η γνωστή εταιρεία δερμοκαλλυντικών La Roche Posay δημιούργησε το “pure niacinamide 10 serum“ ,  έναν ορό που υπόσχεται ορατή διόρθωση από την πρώτη εβδομάδα! Η δράση του, που αφορά όλα τα στάδια της υπερμελάγχρωσης, οφείλεται στη νιασιναμίδη που για πρώτη φορά βρίσκεται σε ποσοστό 10%. Η νιασιναμίδη είναι μια ουσία που δρα κατά των κηλίδων, των υπερμελαγχρώσεων και του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας.
Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν από την πρώτη εβδομάδα η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, πιο ενυδατωμένη και πιο απαλή. Η δράση του ορού γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα άτομα που χρησιμοποίησαν το “serum pure niacinamide 10” δύο φορές την ημέρα είχαν μείωση κηλίδων κατά 21% και μείωση ουλών και δυσχρωμιών κατά 23%.
Επιπλέον, ο ορός περιέχει και υαλουρονικό οξύ, το οποίο επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό.

Τον νέο ορό της La Roche Posay θα τον βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Translate »

Pin It on Pinterest